bolig

Studiebolig i Århus

Er du student med talent, og ønsker en bolig, hvor du kan have det nemt og bekvemt?

Den gode studerende har brug for optimale rammer for og kunne klare sig godt gennem studiet. Dette ønsker vi at bidrage til gennem muligheden for leje af vores bolig i Århus V. Grunden til, at vi udlejer vores bolig skal navnlig findes i, at vi er et ældre ægtepar som er gået på pension og ønsker at hjælpe de unge med en god studiebolig, idet vi ved hvor svært det kan være og skaffe sig en god og optimal bolig i en storby som Århus. Da vi er gået på pension tilbringer vi det meste af vores tid sammen med børnebørnene i Nordsjælland og rejser udenlands hvorfor vi sjældent befinder os i Århus.

Vores erfaring siger os, at fordelene ved at bo i Århus er, at der er nemt og tæt til alting. Omend den pågældende bolig er placeret i Århus V, er der ikke andet end få minutter ind til centrum med den nærmeste busrute. Busstopstedet er ikke længere end 5 minutter væk, og der kører busser til Århus Universitet hver 10 minut. Der er endvidere god mulighed for indkøb af orientalsk mad, tøj og andet i den kendte Bazar Vest.

Hvad der mere kan oplyses om boligen er, at den er møbleret og i god stand. Der findes to skriveborde med dertil hørende stole samt lamper såfremt den studerende skulle brug for at læse til sent ude på aftenen. Herudover er der også to senge, tv og naturligvis toilet og bad. Vi forestiller os, at der umiddelbart kan være plads til at to studenter bor sammen, idet boligen er delt op i flere værelser.

Det skal bemærkes, at studieboligen kun omfatter husets nederste etage, idet den øverste del allerede er lejet ud til to udenlandske studenter fra Kina som læser et semester i Danmark. Det betyder dog også at man skal tage hensyn til hvor højt musik der spilles i dagligdagen så der kan være plads til alle.

Vi kan, fra vores egen studietid huske, hvor vigtigt det sociale i studietiden er, hvorfor det ikke er noget som vi har ønsket at skære væk fra lejemålet. I weekenderne er der mulighed for benyttelse af vores udhus t uden ekstra vederlag til sociale arrangementer, dog således at det altid afleveres i samme forsvarlige stand

Find bolig i Århus her:

Århusbolig

Lejebolig i Århus

Århus og Omegn

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s