bolig

Lejebolig i Århus

Mangler du en bolig midt i Århus, og ønsker du og lej’, så har vi et tilbud til dig, hvor du får svært ved og takke nej.

Til interesserede lejere udbydes unik lejebolig i hjertet af Århus til en fordelagtig pris. Boligen indbefatter 3 værelser samt køkken og toilet og er beliggende på 2. sal. Herudover rummer lejligheden også en altan, hvor der efter behag, er plads til at nyde morgen, middag eller aftensmad med venner og familie. Det skal bemærkes at boligen ydermere er indrettet med en vaskemaskine samt hårde hvidevarer i køkkenet såsom fryser, køleskab og opvaskemaskine. Dette betyder, at det praktiske og besværlige arbejde allerede er klaret når De er flyttet ind.

Boligselskabet tillader endog husdyr, hvilket normalt ikke er tilfældet ved udlejning i centrum af større byer rundt om i landet eller for den sags skyld Århus. Af praktiske grunde, er det dog fundet nødvendigt at lave en indskærpelse heri, hvilket betyder at det kun er muligt med 1 kæledyr pr. husstand. Dette modsvares dog af den fordel, at man ikke behøver og gå ret langt for eksempelvis at lufte sin hund om morgenen, idet der ikke langt væk fra lejlighedskomplekset er beliggende en park med et stort græsareal, hvor der i øvrigt også er mulighed for at dyrke motion om morgenen mens solen står op over det jyske.

Lejlighedens beliggenhed betyder også at De får let til alt. Til interesserede lejere som ikke er fra området kan oplyses at De med en lejlighed midt i byens centrum får den praktiske fordel ved at De ikke har længere end få minutters gang til at få klaret dagligdagens fornødenheder samt anden shopping i øvrigt. Herudover er den nærmeste adgang til kollektiv trafik fra lejligheden ikke længere end 50 meter væk, hvor der både er adgang til bus og tog. Såfremt det ønskes af lejerne stiller boligselskabet dog også parkeringspladser til rådighed mod betaling af et mindre vedligeholdelsesgebyr. Dette betyder på den anden side, at De har deres helt egen parkeringsplads stillet til rådighed, klar til brug lige efter behag i ethvert tidsrum. Dette kombineret med den smukke og rummelige lejlighed samt den utrolige pris af DKK 6500 pr. måned eksklusive vand og varme betyder, at De ikke kan andet end at smile i Smilets by.   

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s