erhvervslejemål

Erhvervslejemål

En optimal og god arbejdsindsats fodrer arbejdsglæde. Arbejdsglæden kommer ikke af sig selv men af de omgivelser som man befinder sig i. Derfor kan boligselskabet X præsenterer et formidabelt lejemål i indre Århus som bevirker at De og Deres virksomhed, trods de naturlige følger af storbyens larm, altid er sikret ro og idyl med mulighed for fuld koncentration og fordybning i en international storby fuld af muligheder, optimering og konstant vækst.

De udbydende lokaler er møbleret i et klassisk design, som udtrykker ro og faglig passion så de står solidt og godt klædt på når eksisterende eller kommende kunder træder indenfor deres døre.  Vores lokaler signalerer idyl og en indre harmoni, så en kommende kunde ved et øjekast på indretningen bringes den bekvemmelighed og komfort som gør at vedkommende ikke ser det som en illusion at blive en kommende forretningspartner.

Nøgleordet i en verden som er ved at komme sig over en af de største økonomisk recessioner i moderne tid er sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed. Indretningen af vores lokaler og inventaret bidrager uden tvivl hertil. Mødelokalerne hvoraf der i alt er 4 i det samlede erhvervslejemål, er rummelige og på 70 m2 hver. Rummeligheden af lokalerne har naturligvis ikke medført en indskærpelse i et for kunden naturligt behov for diskretion når stormøderne holdes, hvorfor væggene ikke blot i mødelokalerne, men også i de resterende 10 kontorer som indgår i erhvervslejemålet er udstyret med tæt isolerede vægge, hvis garanti for ro bibringer følelsen af at være langt ude på den jyske hede.

Der er således tale om et erhvervslejemål beliggende på en hel etage udviklet og indrettet særligt med henblik på advokat og revisionsbranchen, men det er bestemt ikke udelukket at beskæftigelse indenfor andre brancher også vil kunne have en betydelig interesse for vores lokaler.

Anser De komfortable kontorer som en fast del af deres virksomhed og ønsker De dermed at optimere arbejdsglæden og den hermed naturligt forbundne udvidelse af deres kundekartotek så tøv ikke med at lade vores bolig danne navnet til deres nye domicil.

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s